FAQ

Hoeveel units heeft jullie EE-system?

The Vitality Bay heeft een 24-unit EE-systeem.

Hoe verloopt een sessie?

Een sessie duurt minimaal 2 uren en houdt in dat u gedurende die tijd plaatsneemt in één van onze comfortabele ligstoelen. Idealiter sluit u uw ogen en probeert u te slapen. Wij vragen om het stil te houden in de ruimte en niet met elkaar te praten. Er zijn kussens en dekentjes aanwezig voor wie daar behoefte aan heeft.

Hoe kan ik me voorbereiden?

Doe comfortabele kleding aan en drink voldoende water. Zorg ervoor dat u uw telefoon tijdens de sessie niet nodig hebt aangezien het niet toegelaten is deze te gebruiken (tenzij voor ontspannende muziek). Zet uw telefoon op vliegtuigmodus.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is een heel moeilijke vraag aangezien iedere persoon anders is. Hoewel iedereen in het algemeen meerdere gunstige effecten ervaart in EE-system kunnen we geen richtlijn geven die voor iedereen van toepassing is.

Hoe lang mag ik maximaal in het EE-system verblijven?

Er is geen maximum want je kunt nooit genoeg gezonde energie hebben :-)

Bij ons kunt u overdag maximaal 6 uren in het systeem verblijven (van 9u30 tot 15u30 op bepaalde dagen), een overnachting is 12 uren. Indien u overdag 6u wilt blijven, dan kunt u 3 aaneensluitende sessies van 2u boeken.

Hoe werkt het Energy Enhancement systeem?

De technologie heet 'Bio-scalar photonic fusion technology' Het Energy Enhancement System genereert bio-actieve energievelden, inclusief "scalaire golven" die een gezonde omgeving creëren waarin verschillende gezondheidsverbeterende processen kunnen plaatsvinden. Deze technologie, in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld door Dr. Sandra Rose Michael gebruikt op maat geïnstalleerde computers (12 units) om morfogene energievelden te genereren die genezing kunnen bevorderen.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kunt u op ons terrein. Wij hebben 2 parkeerplaatsen langs de oprit en tot 8 parkeerplaatsen achteraan links en rechts. Graag schuin inparkeren zodat er 3 of 4 auto's aan elke kant kunnen staan.

Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd in de ruimte?

Wij boeken maximaal 5 personen tegelijk in onze ruimte. Indien u de ruimte privé wilt gebruiken kan dat tijdens een overnachting of door overdag het privé-tarief te kiezen. U betaalt dan voor 4 personen. Indien u met een groep van 4 bent kunt u dus ook kiezen voor het privé-tarief.

Zijn kinderen welkom?

Ja kinderen zijn welkom in The Vitality Bay en profiteren van een korting van 50% tot en met de leeftijd van 12 jaar. Indien u wil komen met een klein kind dan graag ons even contacteren voor de mogelijkheden.

Wanneer moet ik betalen?

Bij het maken van een boeking kunt u kiezen voor directe betaling (klik op "Mollie" om de opties te zien) of u kiest voor "pay later". Gelieve enkel "pay later" te kiezen indien u ter plaatse contant wenst te betalen.

Zijn jullie bereikbaar met het openbaar vervoer?

Het dichtstbijzijnde treinstation is Lommel (12km), er zijn geen bussen die op wandelafstand van The Vitality Bay stoppen. Indien u opgehaald wilt worden aan het treinstation van Lommel kunnen wij dit voor een kleine meerkost voor u regelen (20 EUR enkele rit). Ook aan Eindhoven station kunnen wij u ophalen (30 EUR enkel) Hiervoor vragen wij u om contact met ons op te nemen via e-mail.

Wij zijn een gezin en willen graag overnachten, wat zijn de mogelijkheden?

Er is slechts 1 dubbel bed ter beschikking in The Vitality Bay. Heb je nog kleine kinderen die je wil meenemen, contacteer ons dan even en dan bespreken we de mogelijkheden.

Waar moet ik op letten na mijn sessie?

Na afloop van de sessie is het sterk aangeraden om een detox-bad te nemen. Dit omdat het EE-system zorgt voor ontgifting van het lichaam. Drink zeker ook voldoende water. Het detox bad zou minstens 2 kopjes zeezout en 2 kopjes zuiveringszout (natriumbicarbonaat of baking soda) moeten bevatten. Neem een bad van 30 min in warm water. U kunt bij ons ook de speciale detox mix volgens het recept van Dr Sandra Rose Michael aankopen.

Zijn er negatieve effecten aan het EE-system?

Het EE-systeem is ecologisch, omgevingsvriendelijk en 100% veilig.

Is The Vitality Bay toegankelijk voor rolstoelen?

Binnenkort gaan wij enkele aanpassingen uitvoeren waardoor wij toegankelijk zijn voor standaard rolstoelen.